Miért a Hammerite?

A fém erős és gyönyörű, gazdagabbá teszi a világot és otthonunkat. Ezért hisszük hogy kiemelt védelemre van szüksége. Több, mint 25 éve javítjuk, fejlesztjük a Hammerite fémfestékek hatékonyságát, így alakult ki a fogyasztók által keresett és kedvelt termékválasztékunk. A korláttól és radiátoroktól a kertkapukig és garázsajtókig – mindegy, hogy teljes felújítás vagy csak egy apró javítás- mindig tökéletese felületet biztosítunk. Először, bármikor, pillanatok alatt.

Bár sokunknak örömet okoz a felújítás, mégis a legfontosabb cél az, hogy minden ezzel töltött perc sok évig tartó gondatlan védelmet és szépséget eredményezzen. A többit mi biztosítjuk. Célunk, hogy mindig a legjobbak legyünk, még könnyebbé és egyszerűbbé tegyük a fémvédelmet. Ezért Ön is mindig élvezheti az eredményt amit a Fémvédelem Szakértőjével együtt ért el.

 

4 érv a Hammerite mellett  

 1. Intelligens technológiák és megoldások
  Büszkék vagyunk az az új, intelligens technológiák és megoldások terén elért eredményeinkre, amelyekkel a fémvédelmet könnyebbé és tartósabbá tettük. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek felhasználásával még jobban védhetjük meg a fémeket és és még könnyebbé tehetjük termékeink használatát.
 2. Törekszünk arra, hogy a legjobbak legyünk a fémvédelemben
  Világszerte számos független teszten a Hammerite termékek szebb megjelenést és hosszabb védelmet nyújtottak, mint a versenytársaink. Globális tesztelési programunk révén törekszünk arra, hogy a termékeink mindig a legmagasabb védelmet nyújtsák és mindig a legjobbak maradhassanak.
 3. Csak a fémvédelem
  Csak és kizárólag a fémvédelemre koncentrálunk . Ez a megközelítésmód teszi lehetővé, hogy a legmagasabb színvonalon biztosítsuk a leghosszabb védelmet a rozsda, a fizikai sérülések az UV sugárzás és a víz káros hatásai ellen
 4. Több, mint 25 éve a csúcson 
  A Hammerite alkotta meg és vezeti a fémvédelem kategóriát számos országban, így Magyarországon is. Az örökségünknek köszönhetően elmondhatjuk, hogy a legmagasabb fokon ismerjük a fémvédelem összes részletét. Ugyanakkor nem állunk meg – tovább bővítjük ismereteinket.

Harcoljon a rozsda ellen Hammerite-al

Hammerite védi és megfiatalítja a fémeket és összetétele révén akár 8 év védelmet is biztosít. Egyedülálló alkid zománc technológiája révén erős bevonatot képez a felületen és megakadályozza, hogy nedvesség jusson a fém felületéhez, így ad hosszú távú védelmet.

Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfestéket alapozás és közbenső bevonat nélkül is felhordhatjuk közvetlenül a rozsdás felületre. A kiemelkedően erős tapadásnak és az optimalizált állagnak köszönhetően hatékony záróréteget alakít ki a a fém felületén, így zárva el azt az oxigéntől és a nedvességtől, valamint kiváló fedést biztosít az éleken is megfolyás nélkül.

hammerite_dualtech

      Miért venne 3 doboz festéket, ha egy is elég?

 

Akár egy nap alatt kész 

Ez az egyedi fémfesték korszerű technológiája révén garantálja, hogy nagyon hamar felépül a kemény, teljesen szigetelő bevonat, kiemelkedő karc- és dörzsállóságot biztosítva, így az egész festési folyamat elvégezhető akár egy nap alatt is, mivel a felület max. 6 óra után már átvonható.