Tudomány a Hammerite mögött

Mi a rozsda?

A rozsda a vas-oxidok gyűjtőneve. A köznyelvben a rozsda kifejezést a vörös oxidokra használjuk, ami a vas és az oxigén reakciójából születnek víz vagy pára jelenlétében. Ha elegendő időt hagyunk, akkor az oxigén és a víz az egész vasat rozsdává alakítja és a vas darabjaira hullik.

A rozsda víz és pára áteresztő, ezért a vas teljes tömege is rozsdásodásnak indul, ha a felületén megjelenik a rozsda. Ezért a fémvédelem során olyan bevonatot kell a vas felületére felhordanunk, amely megakadályozza a rozsda kialakulását.

Harcoljon a rozsda ellen Hammerite-al!

A Hammerite védi és újjávarázsolja a fémeket és összetétele révén akár 8 év védelmet is biztosít. Egyedülálló alkid zománc technológiája révén erős bevonatot képez a felületen és megakadályozza, hogy nedvesség jusson a fém felületéhez, így ad hosszú távú védelmet.

A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfestéket alapozás és közbenső bevonat nélkül is felhordhatjuk közvetlenül a rozsdás felületre. A kiemelkedően erős tapadásnak és az optimalizált állagnak köszönhetően hatékony záróréteget alakít ki a a fém felületén, így zárva el azt az oxigéntől és a nedvességtől, valamint kiváló fedést biztosít az éleken is megfolyás nélkül.

Ez az egyedi fémfesték korszerű technológiája révén garantálja, hogy nagyon hamar felépül a kemény, teljesen szigetelő bevonat, kiemelkedő karc- és dörzsállóságot biztosítva, így az egész festési folyamat elvégezhető akár egy nap alatt is, mivel a felület max. 6 óra után már átvonható.

 

Új kép (3)