A Hammerite-ról

A Hammerite célja, hogy minden, az otthonunkban található fémfelületet  megóvjon és szebbé, színesebbé varázsoljon. A Hammerite az első és azóta is csak fémvédelemmel foglakozó fogyasztói márka. Ezért tudtunk az elmúlt évtizedekben  páratlan mennyiségű tapasztalatot szerezni.

A megfelelő védelemmel a fém generációkon át újszerű marad. Mindegy, hogy vas, acél vagy horganyzott fém, imádjuk az időtlen minőségét. A fém hosszú élettartamú, ugyanakkor sérülékeny, a víz, a napfény, a fagy, a rozsda és a fizikai sérülések hamar tönkretehetik. Ezért minden fém folyamatos védelemre szorul. hogy szerkezetileg ép és esztétikailag tökéletes maradhasson.

A Hammerite partner a jó munkában

A fémfelületeket speciális fémvédő bevonatokkal kell rendszeresen kezelni. Ha ezt kihagyjuk, akkor csak elodázzuk a feladatot és később halmozott problémákkal és sokkal nagyobb költségekkel nézhetünk szembe. Ezért fontos, hogy a megfelelő időben a megfelelő termékkel védjük a felületeinket, így azok tovább maradnak szépek és épek. A Hammerite festékek alkalmazásával könnyedén óvhatjuk a fémet, és évekre elfelejthetjük a felújítási munkálatokat.

Gazdag múlt

A Hammerite gazdag múltra tekint vissza. A márka először 1962 jelent meg, amikor Allen Foster kifejlesztett egy kalapácslakk bevonatot elektromos berendezések szigetelésére. A legendák szerint az első litereket még otthon, egy használt mosógépben keverte ki , innen vezetett az út a tömeggyártáshoz. A ma ismert formájában a Hammerite festékcsalád 1984-ben jelent meg az angol barkácspiacon 3 az 1-ben, közvetlenül a rozsdára termékként vas és acél felületekre.

Rövidesen a Hammerite név eggyé vált a minőséggel és és mítoszok születtek a receptúra körül: mindenki folyamatosan találgatta, hogy milyen titkos összetevőt tartalmaz, mitől alkalmas a Hammerite közvetlenül a rozsdára.

Mára már több, mint 55 országban elérhető a Hammerite, és Európa piacvezető fémvédelmi márkája lett. Számos országban piacvezető és szinte minden festéküzletben elérhető.