Ragyogó kertkapuk

  Mielőtt belépünk mások otthonába, kertjébe az első benyomás általában a bejáratnál ér minket. Ezért fontos a tökéletes állapotban lévő kapu. Használja a Hammerite fémfestékeit azzal a megnyugtató tudattal, hogy a kapu az elkövetkező években is bizonyosan ép marad és tökéletese esztétikai állapotban lesz.

  1. Drótkefe vagy dörzspapír segítségével távolítsa el a pergő rozsdát és a málló festéket a kapuról.project_03_cproject_03_a
  2. Mossa le a felületet mosószeres vízzel, öblítse le és hagyja megszáradni. Ezzel biztosítja, hogy a felület zsír- és szennyezésmentes legyen.
  3. Vasból készült kerítések esetén a nehezen hozzáférhető helyeken (pl. éles szögű sarkok) a festés előtt használjon Hammerite No.1 Rozsdastabilizáló alapozót.
  4. Ha a kapu anyaga alumínium, cink vagy horganyzott acél használja a Hammerite Közvetlenül Könnyű- és Színesfémre fémfestéket, vas és acél felületre pedig a Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték fényes változatát..
  5. Strukturált, dekorált felületű kapuk esetén használjon kesekeny ecsetet, így a nehezebben elérhető részekre is megfelelő vastagságban tudja a festéket eljuttatni.
  6. A festéket hordja fel egy rétegben, majd hagyja az előírás szerinti ideig száradni, majd vigyen fel még egy réteget.
  7. TIPP: Próbálja ki a Hammerite Közvetlenül a Rozsdára homokszórt felületet is.