Tisztítás

A Hammerite fémfestékek speciális összetétele miatt az ecsetek és eszközök tisztításához a Hammerite Ecsettisztító-Hígítót javasoljuk. Az eszközök tisztítása mellett ideális a festendő terület előkészítésére is: eltávolítja a szennyeződéseket, sólerakódásokat és a laza rozsdát is. Alkalmas a Hammerite fémfestékek hígítására is szórással történő felhordáshoz, mivel ez az egyedüli hígító, amely a minőség romlása nélkül hígítja a Hammerite festékeket. Haszálatával a festék alkalmas hengerrel történő felhordásra is.

Néhány példa az alkalmazására:

Felület előkészítés
A szennyezett felületet festés előtt tökéletesen meg kell tisztítani és zsírtalanítani, mielőtt a Hammerite fémfestékkel bevonnánk. Az ecsettisztító-hígító speciális összetétele révén a felületet tökéletesen elő lehet készíteni a festéshez.

Festékcseppek eltávolítása
Az elcseppent festék többé nem okoz problémát. Ha véletlenül a földre vagy a falra csöppent a festék csak törölje le Hammerite Ecsettisztító-Hígítóval.

Ecsetek tisztítása
A festés befejeztével szükséges az ecsetek és egyéb eszközök megtisztítása az egyedi Hammerite Ecsettisztító-Hígítót segítségével. Az ecsettisztító-hígító használatával az ecset újra olyan lesznek, mint az új.